Ingen driftsforstyrrelser

Hvad skal der ske

Hvad skal der ske inden, under og efter projektet?

Et typisk forløb omfatter mange forskellige arbejdsprocesser og vil typisk se sådan her ud:

1. Der foretages en registrering af området, som foregår ved, at vi går området igennem og fotodokumenterer de eksisterende forhold.

2. Fortov og vejbelægningen fjernes punktvist, og der stilles afspærringer op. Vi fritgraver vandledningen punktvis.

3. Når vandledningen er fritgravet ved skel til det enkelte hus, skal ejer påbegynde omlægningen af sin jordledning på privat grund eller opsætte målerbrønd umiddelbart inden for skel, hvis jordledningen ikke er af plast frem til måler. Man kan læse mere om valget mellem en ny jordledning eller målerbrønd her: Dit ansvar som grundejer | Furesø Vandforsyning (furesoevand.dk)

4. De nye vandledninger svejses sammen og ligger ude i området.

5. De nye vandledninger trækkes i jorden ved hjælp af en boremaskine.

6. Vi kontrollerer vandkvaliteten i de nye vandledninger inden de enkelte huse bliver koblet på.

7. Alle de individuelle stikledninger svejses på den nye forsyningsledning og det hele bliver opmålt med GPS og indtegnet digitalt i vores onlinekort. Link: Furesø Vandforsyning a.m.b.a. (vandnet.dk)

8. Der udleveres et brev til de individuelle husejere på strækningen, når der er klart ud for ejendommen til at jordledning kan omlægges, alternativt sætte en målerbrønd. Fra dette tidspunkt gives der en 14. dages frist. Inden denne frist, skal ejer informere vandforsyningen om, hvornår ejer omlægger sin jordledning eller sætter en målerbrønd indenfor skel. Overskrides denne frist lukkes hullet, og sagen overgår til advokat.

9. Udgravningerne ved skel bliver lukket, når ejer melder, at man har omlagt jordledningen til plast eller fået etableret en målerbrønd. Husk at vandforsyningen altid skal syne alle vandledninger før måler, inden udgravningerne tildækkes.

10. Vi reetablerer til eksisterende forhold.